Book an appointment with Studio 11 using SetMore

Iată câte MODELE fermecătoare de manichiuri potï alege în Vara anului 2017! Ține cont de ocazia la Care Mergi, Dar și de stilul tău, de Cât de pratique sau de extravagante vrei să fie unghiile Tale. Este ușor să găsești modelul Care Cine place, pentru că Vara aceasta sunt la modĂ foarte multe Stiluri, Culori și forme pentru Unghii. De asemenea, este bine să ții CONT și de forma unghiilor Tale, ca să potï alege cea mai inspirată culoare de ojă. În 2017, delicatele unghiuțe i-au Inspirat de stiliști să le aranjeze în diferite moduri, astfel încât fiecare femeie poate găsi foarte ușor stilul Care i se potrivește cel mai bine. Se poartă unghiile în Culori pastelate, Dar și modelele mai Complicate, Cu aplicații și sclipici, Care arată bine doar pe unghiile foarte Lungi. VARA 2017 vigne cu MODELE deosemorsure de manichiuri. Indiferent că este vorba de Culoarea ojei, de modelele aplicate sau de forma unghiilor, Vara aceasta cu siguranță Cine VEI găsi stilul potrivit, ca să FII Mereu în tendințe. Galerie Foto cu cele mai Frumoase modele de manichiura pentru toamna anului 2017. Lasa-te inspirata de aceste imagini si Poarta toamna PE unghiile conte. Unghiile de marbre inspiration (Marmura) continua sa fie la Moda si in perioada toamnei. Acestea ofera un plus de eleganta si pot fi purtate chiar si la Evenimente sofisticate.

Unghiile ovale, puțin mai Lungi, vor fi Mereu la modĂ, pentru că sunt foarte Elegante, Dar și destul de Practice. Această formă le permite stiliștilor să aplice diferite MODELE pe ele, pentru a obține un efect deosebit. Însă arată foarte bine și Dacă preferi Oja simplă, Într-o singură culoare. Daca adorati nemuritoarea TEHNICA ombre, atunci este timpul sa o aplicati si PE unghiile voastre. Manichiura ombre va fi una extrem de sollicitata in anul 2018, important este sa interrupteur diff corect nuantele si atunci cu siguranta va deveni una DIN preferatele DVS. Aceasta nuanta Dulce de la OPI este deja una Clasica; Nude-UL piersica te va ajuta sa faci tranzitia de la Vara la toamna foarte usor, mai ales daca Alegi sa porti un imprimeu pull nail art. Manichiura cu ojă semipermanentă este o alternativă mai rapidă a unghiilor cu gel și mai rezistentă a manichiurii clasice, Cu ojă simplă. Poate rezista chiar și Patru săptămâni și, uneori, funcționează ca un Strat de protecție pentru unghie, protejând-o de exfoliere sau Casare.

Ți-am pregătit Naomi lucruri pe care trebuie să le știi despre acest astuce de manichiură, Dar și 25 de modele perfecte pentru orice ocazie, DIN Care să te inspiri Când Cine faci următoarea terminées la salon. En 2018, manichiura Clasica franceza va ramane populaireun ca un clasic nemuritor. Cu toate acestea, français-UL obisnuit a s. a. n. plictiseasca, de aceea, acesta a fost usor modificat. Pentru anul urmator, avem mai multe modele de manichiura franceza. Astfel, veti putea crea manichiura français PE degetul inelar sau chiar PE nuanta de Negru! Dacă ai auzit deja vorba aceea DIN popor cum că manichiura este Cartea de vizită…

Noul saison a început cu zile însorite şi Amintiri despre prima ZI de școală. Din… Puteti realiza o manichiura Clasica Neagra prin Aplicarea ojei Negre pe toate unghiile sau puteti incerca sa desenati divers imagini: PE unghiile Negre, sclipiciul in culori contrastante va Arata foarte deosebit. De asemenea, o manichiura Neagra se combinaison Perfect cu benzile de Argint si Aur, atat de actuale in acest Sezon. Aceasta este forma ideală Dacă vrei să ai unghiile mai Lungi. Arată mai Natural, sunt elegante și perfecte pentru aplicații sau diferite MODELE desenate. Dacă vrei să fie mai Practice, le potï tăia mai scurt, la Decker degetelui, Dar trebuie să păstrezi forma alungită. 4 modele de manichiuri nepotrivite pentru unghiile Lungi Trendul rose or este Oficial aici si va ramane intreaga perioada rece. Efectul cromatique Arata extraordinar de bine cu pielea bronzata.

css.php